lördag 15 oktober 2011

Veckan som varit!

I söndags så åkte vi till Uppsala för att på måndag operera in en Port a cath (en liten dosa under huden). Operationen gick bra och vi gick till uppvaket till en mycket trött tjej som sov i stort sett från kl 15-05,30. Hon sov även fast de röntgade henne för att kolla så att port a cathen låg rätt, vilket den gjorde.

På tisdagen startade första behandlingen med cytostatika/cellgifter och det gick också bra, inget efterdropp behövdes eftersom J var så duktig att dricka själv. Själva cytostatikan gick in på 1 timme och 20 minuter ungefär, efter det ska man dricka minst 1200ml vätska annars måste de koppla in dropp, men denna gången gick det smidigt.
Så på onsdagen får vi åka hem till vårt eget och ni kan inte ana så skönt det var. Svärföräldrarna var här när vi kom och hade eldat och gjort middag så det var bara att gå in och sätta sig vid dukat bord.
Så vistelsen i Uppsala var bra men på torsdag kom en utav alla biverkningarna med blåsor i munnen, så vi kämpar på med att få i vår dotter vätska och medicin, vissa dagar är jobbigare än andra.

På återseende/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar